Εξετάσεις μαθητών της IKMF Greece στα επίπεδα Graduate

Στις 22-23 Φεβρουαρίου 2020, διεξήχθησαν οι εξετάσεις μαθητών της ΙKMF για τα επίπεδα G.

Οι μαθητές των επιπέδων G στην Ελλάδα έφτασαν φέτος τα 220 άτομα, και δεν χωρούν πλέον σε ένα Σαββατοκύριακο μαζί με τα επίπεδα P.

Για την εξέτασή τους, ταξίδεψε στη χώρα μας ο επικεφαλής των τομέων Σεκιούριτυ και Αστυνομίας της IKMF, GIT  Ίσραελ Ταμίρ (Ε5), ο οποίος εξέτασε τους Έλληνες μαθητές 3 ώρες στο κάθε επίπεδο, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην ουσία των τεχνικών και τον τρόπο σκέψης πάνω στον οποίο είναι δομημένες, παρά στις ίδιες τις τεχνικές. Παράλληλα, ζητούσε συνεχώς από τους μαθητές να κάνουν και να δέχονται επιθέσεις από διάφορες γωνίες και με διαφορετικούς τρόπους από τους συνηθισμένους, ξεφεύγοντας έτσι από τα στερεότυπα της ύλης.

Τέλος, για το STAY SAFE KRAV CLUB οι εξετάσεις αυτές ήταν 100% επιτυχής, αφού συμμετείχε με δύο μαθητές, τον Κώστα Μαυρή στο επίπεδο G1 και Τέλη Τσιγγέλη στο επίπεδο G2 οι οποίοι δίνοντας το 100% του εαυτού τους όπως και στις προπονήσεις, με την επιμονή και την υπομονή που τους διακρίνει, πέρασαν επιτυχώς και κατέκτησαν το επίπεδο τους. Συνεχίζουμε δυνατά ομάδα γιατί τα καλύτερα έρχονται …

Kida!!!

Παναγιώτης Γαλάνης

Εκπαιδευτής Kravmaga

 

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή !!